Stippen!Bijdragen van bezoekers
Plaats hier je verhaaltjes, reacties en foto's van lieveheersbeestjes.Klik op de foto's om ze te vergroten.
Sommige inzendingen zullen we op de site gebruiken, andere kun je hier bekijken. Irrelevante bijdragen worden natuurlijk verwijderd.


Reacties en bijdragen

Zie ook: Lieveheersbeestjes een plaag?

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Volgende]
klik om te vergrotenIn onze moestuin overwinteren honderden lieveheersbeestjes. Aziatische, gezien de kopjes en vele tekeningen.
Ze zitten in het schuurtje tegen het deurkozijn achter een badhanddoek, tegen de zonnige schuurwand. Lekker warm en knus de hele winter. Een soort pensionado's aan de Costa del sol ,D.
Wij zijn er erg blij mee, want ze kunnen straks aanschuiven aan een rijkgevulde dis bladluizen (tuinbonen en nu al in de muntplant!). Wakker worden dus. De eerste zijn al aan de wandel zag ik deze week.

Tet do 17:26 16-apr
XIUcIr igexrynpcpxj, [url=http://ftnaohkkkvyq.com/]ftnaohkkkvyq[/url], [link=http://ttyrshvsqcni.com/]ttyrshvsqcni[/link], http://iujcumfowsme.com/

MADnWHpbuvtF ma 02:43 30-mrt
Afgelopen maandag trof ik op mijn terras een hele zwerm lieveheerbeestjes aan. Mijn vraag aan u is, wat kan de reden/oorzaak zijn dat zo'n groot aantal op ons terras terecht is gekomen? De vleugeltjes staken er wel uit, maar weet niet of ze nu dood of levend waren

Diny di 11:06 21-okt
klik om te vergrotenvond deze vanmiddag op mijn balkon, ik heb het nog nooit gezien!

Nathalie zo 23:32 12-okt
klik om te vergrotenDeze gast was in onze tuin op een blad van de perzikboom

Suzan . di 00:38 02-sep
klik om te vergrotenHallo dit kwam ik vanochtend tegen in me tuin.
Had geen idee wat het was tot ik een lieveheersbeestje zag en zo kwam ik op deze site.

helena zo 10:58 27-jul
klik om te vergrotenKwam dit exemplaar in de tuin tegen. Iemand enig idee wat het is?

Arjan vr 21:26 27-jun
klik om te vergrotenEen larve van een (Aziatisch veelkleurig?) lieveheersbeestje was in pre-pop-houding gaan zitten maar nooit echt een pop geworden, zat daar zo al een paar dagen, vermoedelijk dood. Vervolgens zag ik op een dag dat een andere larve zich aan zijn vriendje tegoed aan het doen was!

Michel ma 15:15 02-jun