Stippen!Bijdragen van bezoekers
Plaats hier je verhaaltjes, reacties en foto's van lieveheersbeestjes.Klik op de foto's om ze te vergroten.
Sommige inzendingen zullen we op de site gebruiken, andere kun je hier bekijken. Irrelevante bijdragen worden natuurlijk verwijderd.


Reacties en bijdragen

Zie ook: Lieveheersbeestjes een plaag?

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Volgende]
klik om te vergrotenSorry, dit zou dan de tweestippelige moeten zijn? (pakte geen twee foto's per verstuurd bericht)

Groet,

Oeds.

Oeds ma 18:42 14-apr
klik om te vergrotenHallo. Ik stuitte bij het wegbrengen van m'n zoontje voor z'n crèche in Amsterdam (oost) op een tweetal dode lieveheersbeestjes. Klopt het dat de één een tweestippeling lieveheersbeestje is? (niet heel erg goed meer te zien) Het andere dode exemplaar met een oranjeachtige kop met ook veel vlekken kon ik niet thuisbrengen… gaat het hier om een Aziatische soort? Alvast dan voor je reactie! met vriendelijk groet,
Oeds.

Oeds ma 18:40 14-apr
klik om te vergrotendit aziatisch wondertje zat vandaag in de tuin samen met het zevenstippig lieveheersbeestje wat in het Spakenburgs 'kukelesaantje' heet.Jullie hebben een mooie site!

gerrit zo 20:13 09-mrt
lieveheersbeestjes zijn raar stom en irritant

dd wo 09:41 19-feb
testje. Sorry.

PeterDM di 17:19 26-nov
klik om te vergrotenVorige week ontdekten we dit groepje: in de bijkeuken boven in de kozijnhoek van de achterdeur.

Natascha wo 11:23 30-okt
klik om te vergrotenOp weg naar de supermarkt kwam ik honderden/duizenden dode en stervende LHBtjes tegen bij de winkels. Iemand een idee wat dit fenomeen inhoudt want ik kan het nergens echt vinden.

Nathalie zo 16:11 20-okt
Vandaag was het mooi genoeg om op een terrasje te lunchen. Ik had een trio vis en op de zalm was wat saus met kappertjes. Opeens liep één van de kappertjes over de rand van mijn bord. Het was een zwak groen lieveheersbeestje met zeer vage stippen. De groene kleur was niet van de saus K. Vervolgens vloog het weg.
Dit had ik nog nooit gezien, daarom wil het met jullie delen.

Ton za 20:28 19-okt